DESPRE MINE

Am foarte putine fotografii cu mine copil si, toate lucrurile din copilarie, pe care parintii mei mi le povesteau , mi-as fi dorit sa le am tiparite si pe hartie, nu doar in memorie.  De aceea cand au venit copii mei pe lume mi-am dorit sa imortalizez toate momentele, toate gesturile, fiecare zambet, primul dintisor, primul an, primii pasi.

Pasiunea mea pentru fotografie s-a nascut  deodata cu copii mei, pe care i-am fotografiat de la inceput si continui sa-o fac,  cu fiecare ocazie, pentru ca stiu ca atunci cand vor fi mari vor iubi fotografiile  „de cand erau copii”.

Am stiut de la inceput ca eu vreau sa fotografiez copii, astfel ca am facut primul curs de fotografie cand eram insarcinata cu al doilea copil. Au urmat diferite alte cursuri , workshopuri  si ateliere de perfectionare,  unde am cunoscut oameni profesionisti, cu  experienta in domeniu, toate ca investitie in formarea si dezvoltarea mea. Sunt, asadar compatibila cu acei clienti care apreciaza investitia in educarea fotografului, in recuzita si in echipamentul foto.

Imi place spontaneitatea in fotografie si incerc sa nu  regizez  momente,  a caror farmec  si valoare vine  tocmai naturaletea  lor. Caut  sa pun accentul pe emotie, caci emotiile  fac fotografiile cu adevarat speciale, si va fi o placere revederea lor pe tot parcursul vietii, tocmai pentru ceea ce transmit. 

Vad fotografia ca pe „un bilet de intoarcere la un moment care a trecut” si va astept cu drag alaturi de mine sa imortalizam momente unic e si pretioase pentru voi, la care sa va puteti intoarece ori de cate ori va doriti.

Vezi munca mea de pana acum !
ultimele galerii